Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

Πολιτιστική Ομάδα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
«Η ΠΡΟΟΔΟΣ»



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Συνάφελφοι
Μετά από πρόσκληση του συλλόγου πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις της Πολιτιστική - Παιδαγωγική Ομάδα του συλλόγου μας. Μετά από συζήτηση πολλών προτάσεων καταλήξαμε στον προγραμματισμό των παρακάτω δράσεων για τη φετινή χρονιά.

Α. Χορός του Συλλόγου
Ο χορός του Συλλόγου φέτος θα πραγματοποιηθεί στην οικογενειακή ταβέρνα «Το χωριό».
Β. Μαθήματα για μετανάστες
Συνεχίζονται τα μαθήματα εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια συναδέλφων για διδασκαλία.

Tα μαθήματα γίνονται κάθε
Τετάρτη στο 27ο σχολείο Πειραιά,
Aγχιάλου 175 και Δογάνης, ώρα 6.00-8.00 μ.μ.

Yπενθυμίζουμε ότι τα μαθήματα είναι δωρεάν
Τηλ. Επικοινωνίας 6974311787 (Σκέρλου Λαμπρινή)


Γ. Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης
Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών πολιτιστικών δράσεων του συλλόγου μας, την Πέμπτη 1-3-07 θα παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση «Ματωμένος γάμος» του Λόρκα σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη υ Σωτηνοθεσινά αποφασίσαμε στο θέατρο "Οδού Κάππα"
Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες σε επόμενη ανακοίνωση.

Δ. Επίσκεψη – ξενάγηση σε αρχαιολογικό χώρο
Μετά την περσινή επιτυχημένη επίσκεψη - ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας αγοράς, προγραμματίζουμε και φέτος αντίστοιχη δραστηριότητα σε αρχαιολογικό χώρο.

Ε Διοργάνωση εκδρομής στο εξωτερικό
Η Πολιτιστική – παιδαγωγική ομάδα του συλλόγου μας αποφάσισε να διοργανώσει 4ήμερη αεροπορική εκδρομή στο εξωτερικό με τη λήξη του διδακτικού έτους. Προτεινόμενοι προορισμοί είναι : Κωνσταντινούπολη, Βαρκελώνη, Νότια Ιταλία. Η ακριβής ημερομηνία, το πρόγραμμα, το κόστος και η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής θα ανακοινωθούν σε επόμενο ενημερωτικό.
Στ. «Συνεύρεση -γλέντι σε μπαράκι»
Στο δεύτερο 15νθήμερο του Μάρτη προσανατολιζόμαστε να συναντηθούμε σε ένα μπαράκι, να πιούμε ένα ποτό ακούγοντας καλή μουσική. Η ακριβής ημερομηνία, θα ανακοινωθεί σε επόμενο ενημερωτικό.




ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: