Κυριακή 6 Απριλίου 2008

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ



ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ





Η Πολιτιστική-Παιδαγωγική Ομάδα του Συλλόγου μας διοργανώνει φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εκδρομή στο εξωτερικό.

Μετά τη λήξη του σχ. έτους (από Πέμπτη 26 Ιουνίου έως Τρίτη 1 Ιουλίου 2008), διοργανώνουμε 6ήμερη αεροπορική εκδρομή στη Βαρκελώνη. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 700 € το άτομο. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να το δηλώσουν έως την Παρασκευή16 Μαΐου 2008. Με τη δήλωση συμμετοχής, καταβάλλεται προκαταβολή 200€. (Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν είναι απεριόριστος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία της δήλωσης συμμετοχής.)


ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 6 ΗΜΕΡΕΣ
* Βαρκελώνη * Φιγκέρες

1η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βαρκελώνη. Με την άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για αγορές ή για να περπατήσετε στην πανέμορφη Ramplas de Cataluna. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Πρωινό και σήμερα θα ξεκινήσει η γνωριμία μας με την πόλη. Θα ξεκινήσουμε με μία επίσκεψη στο λόφο Μόνζουϊκ με την πανέμορφη θέα στο παλιό και νέο λιμάνι και θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να απολαύσουμε την εκπληκτική θέα. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου στο λιμάνι της πόλης. Θα δούμε τη Γοτθική Συνοικία, τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό και τη Σαγράδα Φαμίλια έργο του πασίγνωστου αρχιτέκτονα Γκαουντί. Γεύμα. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες στην πανέμορφη πόλη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Πρωινό και σήμερα θα συνεχίσουμε την γνωριμία μας με την πόλη του φημισμένου αρχιτέκτονα Γκαουντί. Πρώτη στάση στο Ολυμπιακό Στάδιο και στη συνέχεια στο Ολυμπιακό χωριό. Τέλος για σήμερα θα καταλήξουμε στο παραδοσιακό χωριό Πουέμπλο Εσπανιόλ, μικρογραφία χαρακτηριστικής Ισπανικής αρχιτεκτονικής. Χρόνος ελεύθερος. Γεύμα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Φιγκέρες την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο πασίγνωστος ζωγράφος Νταλί, όπου εκεί βρίσκεται και το μουσείο του. Γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στη Βαρκελώνη. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – Ελεύθερη ημέρα
Πρόγευμα και η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη για να την αξιοποιήσετε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα ! Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Βαρκελώνη. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης απ΄ όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας για την Ελλάδα.
Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.


Τιμή κατ' άτομο :
Σε δίκλινο δωμάτιο : 700€ με φόρους αεροδρομίου


Η τιμή περιλαμβάνει:
- Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής.
- Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εξωτερικού.
- Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
- Τις διανυκτερεύσεις σας σε ξενοδοχεία 4*.
- Πρωινό καθημερινά.
- 3 Γεύματα σε τοπικά εστιατόρια.
- Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
- Φόροι αεροδρομίου.
- Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Δεν περιλαμβάνει:
Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και θεάματα.
Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

· Οι τιμές είναι υπολογισμένες με βάση τους ισχύοντες σημερινούς ( 01/04/2008 ) αεροπορικούς ναύλους , φόρους αεροδρομίων και προσαύξηση καυσίμων. Οποιαδήποτε αύξηση των ανωτέρω θα επιβαρύνει το κόστος της εκδρομής.

· Για να ταξιδέψετε, απαραίτητα πρέπει να έχετε αστυνομική ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο νέου τύπου που έχει εκδοθεί από την αστυνομία.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 16/5/2008
(προκαταβολή 200€)

Δεν υπάρχουν σχόλια: